Moikka!

Täällä 27-vuotias nainen kaipailisi uusia suunnilleen saman ikäisiä naispuoleisia kavereita Tampereelta. Loppuvaiheen opintojen, osa-aikaisen työn ja liikuntaharrastusten lisäksi aikaa riittäisi hyvin vielä ystävillekin :) Olen rauhallinen, huumorintajuinen, ystävällinen ja maanläheinen tyyppi, joka kuitenkin kaipailee lisää menoa ja toimintaa arkeen.

Olisi siis kiva löytää uutta seuraa, joiden kanssa vaikka käydä kahviloissa, ulkoilla, vierailla toistemme luona, askarrella, pelailla lautapelejä tai käydä tapahtumissa. Lisäksi kiinnostaisi aloittaa joku vapaaehtoistyö, joten jos muita siitä kiinnostuneita löytyy, sekin voisi olla kaverin kanssa hauskempaa.

Tampereelta löytyy jo useita hyvän päivän tuttuja, joiden kanssa näkemiset jotenkin vaan jäi, joten toivoisinkin uusilta kavereilta jonkin verran aktiivisuutta ja vastavuoroisuutta tutustumisen suhteen! :)

Jos kiinnostuit, laita minulle viestiä osoitteeseen uusiakavereitatampereelta@gmail.com!